вторник, 28 мая 2013 г.


Якісна освіта і добрі знання, цікава спеціальність та перспективи розвитку, кар’єрне зростання … Усі ці фактори дійсно важливі для майбутнього і особливо гостро цікавлять старшокласників, що стоять на порозі шкільного життя. 

Але самого лише диплому про освіту молодій людині буде замало, якщо не усвідомлювати тих закономірностей, які дозволяють відчувати задоволення  і радість від професійної діяльності. Цікаво, що знання деяких із цих закономірностей формуються з досвідом, а деяких – непростою працею  над самим собою. 
 

Саме тому членам Колегіального клубу підприємництва  19.04.2013 ми запропонували  заняття з елементами тренінгу з  захоплюючою назвою «12 принципів щасливої роботи».

Під час заняття відбувалися групові обговорення, учні стали учасниками різних ігор та вправ, і, що  важливо, спробували усвідомити фактори, які сприяють успішній професійній праці, індивідуально осмислити їх, та визначити найвагоміші особисто для себе.



Хочемо побажати кожному старшокласнику знайти для себе ціль, вагому і досяжну, привабливу і корисну, непросту, але бажану.  І нехай її досягнення принесе вам незамінний досвід, почуття впевненості та задоволення.


Комментариев нет:

Отправить комментарий