пятница, 26 апреля 2013 г.

  Україна очима молодих
         16-18 квітня 2013 року на базі Львівського національного університету імені І.Франка та Українського Католицького Університету проходила Міжнародна учнівська  науково-практична конференція "Україна очима молодих".  Цей захід проходив під егідою Малої академії наук України. Активними учасниками цього зібрання були члени Колегіального клубу підприємництва.



У секційному засіданні "Актуальні проблеми модернізації економіки України та розвитку кадрового потенціалу" виступала Редченко Анна з роботою "Перспективи електронної комерції".


  Роботу на тему "Історія та діяльність Галицького та Буковинського сеймів як органів місцевого самоврядування кінця ХІХ-ХХ ст." представляв Фурсенко Владислав. Це відбувалося під час роботи секційного засідання "Українська державність: історія та сучасність".
 

Ми пишаємося тим, що тези доповідей наших колегіантів ввійшли до тематичного збірника за матеріалами конференції. 
   
 
 Анна та Владислав отримали сертифікати учасників Міжнародної учнівської науково-практичної конференції, незабутні враження від мандрівки історичними вулицями Львова, нові знайомства та широке коло однодумців з України, Польщі, Болгарії.
   Втомлені, але щасливі вони повернулися у рідне місто...  

Комментариев нет:

Отправить комментарий