четверг, 30 мая 2013 г.

Проект виконується за фінaнсової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польщі у межах програми закордонної допомоги у 2012 р.


17.05.2013 члени Колегіального  клубу  підприємництва радо зустрічали гостей.  Щоб поспілкуватися з дітьми, поділитися досвідом, відповісти на актуальні запитання учнів прийшли начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Білоцерківської ОДПІ  Єнтіс Т. А. та приватний підприємець міста  Штика В. В.


У реальному житті людина весь час розвивається, рухається вперед, робить певні кроки, за які несе відповідальність. Є кроки невеликі й не дуже вагомі, а є й непрості, такі, які вкрай важливі для майбутнього. Наприклад, вибір власної професії чи ВУЗу для подальшого навчання.







Щоб не зупинятися і рухатися вперед треба бути готовими, бути впевненими у своїх рішеннях. На зустрічі учні переконалися у тому, що багато знань і досвіду для справді обдуманих рішень можна “взяти” у інших людей, успішних, тих кому вже вдалося побудувати свій професійний шлях.

Члени клубу спілкувалися з гостями у форматі «відкритої бесіди», задавали свої запитання.




Єнтіс Тамара Анатоліївна розповіла про систему оподаткування підприємницької діяльності, про розвиток підприємництва й підприємницького руху  у нашому місті.

Штика Валентин Васильович повідомив учням про те, якими рисами повинен володіти підприємець, як досягати  успіху у  підприємницькій діяльності,  побажав бути завбачливими, ініціативними, наполегливими.



На нашу думку,  з простих запитань і відповідей часто народжуються сміливі рішення і справжні відкриття.  Сподіваємося, кожен знайшов для себе те, що потрібне саме йому.







Колегіанти дуже вдячні гостям за увагу, відвертість, терплячість та час, присвячений цій зустрічі і спілкуванню.




Комментариев нет:

Отправить комментарий